Výkaz ziskov a strát – jeho miesto v účtovníctve rozpočtových organizácií - Kovalčíková, Antónia
Výkaz ziskov a strát v kontexte právnej úpravy SR od roku 2003. Štruktúra výkazu ziskov a strát od roku 2008. Najdôležitejšie zmeny v obsahu a štruktúre výkazu ziskov a strát od roku 2008. Statement of financial performance (výkaz o finančnej výkonnosti) v kontexte IPSAS.