Výberové zisťovanie - náhodné výbery vzorky - Vokounová, Dana, 1962-
Problematika marketingového výskumu. Základné pojmy výberového zisťovania. Reprezentatívnosť vzorky. Metódy náhodného výberu vzorky. Systematický náhodný výber. Oblastný výber. Oblastný a skupinový výber.