Faktory úspešnosti sociálneho podnikania ako inovácie v podnikaní s dopadom na sociálnu transformáciu - Mikušová Meričková, Beáta
Kľúčové faktory podmieňujúce úspešnosť sociálneho podnikania ako inovatívneho prístupu k podnikaniu zameraného na riešenie sociálnych problémov s dopadom na transformáciu sociálneho systému.