Analysis of the insurance market during the financial crisis and its impact on the results of insurance companies - Meluchová, Jitka, 1965-
Analýza dopadu finančnej krízy na slovenský poistný trh. Čistý zisk slovenských poisťovní za obdobie 2007-2010. Štruktúra umiestnenia prostriedkov technických rezerv tvorených poisťovňami do finančných aktív za obdobie 2007-2010. Predpoklady vývoja na obdobie 2011 a 2012.