Odpisy dlhodobého hmotného majetku - Silná, Renáta, 1981-
Účtovné odpisy. Legislatíva pre účtovné odpisy. Dve kategórie účtovných odpisov: časové a výkonové. Daňové odpisy. Technické zhodnotenie dlhodobého hmotného majetku. Rozdielnosti účtovných a daňových odpisov.