Vykazovanie darov v prehľade peňažných tokov podľa slovenskej právnej úpravy - Sklenka, Miloš
Spôsoby výpočtov peňažných tokov vznikajúcich pri daroch a ich vykázanie v jednotlivých riadkoch v prehľade peňažných tokov prostredníctvom priamej a nepriamej metódy. Súvisiace syntetické účty, príslušný riadok v prehľade peňažných tokov a spôsob výpočtu pri každej metóde.