Vybrané aspekty zdaňovania alkoholu a alkoholických nápojov v SR v kontexte harmonizačných tendencií - Solík, Ján
Harmonizácia spotrebných daní z alkoholických nápojov v Európskej únii. Tendencie vývoja spotrebných daní z alkoholických nápojov v Slovenskej republike. Výška spotrebnej dane z liehu v okolitých krajinách.