Možnosti pripoistenia v systéme zdravotného zabezpečenia - Škrovánková, Petra, 1981-
Systém zdravotníctva na Slovensku v súčasnosti. Pripoistenie pomocou nominálneho poistného. Modelovanie pripoistenia.