Úloha viacnásobného obchodného cestujúceho s časovými oknami - Čičková, Zuzana, 1978-
Určenie trás rozvozu materiálu s minimálnymi prepravnými nákladmi ako dôležitý faktor pri manažmente logistického reťazca. Úloha viacnásobného obchodného cestujúceho. Úloha viacnásobného obchodného cestujúceho s časovými oknami.