Business Intelligence Tools and Application Possibilities in Midsize Companies - Čarnický, Štefan
Pojem business intelligence (BI). Päť krokový vzdelávací cyklus. Hlavné prvky a nástroje business intelligence riešení. Možnosti aplikácie business intelligence v stredných podnikoch. Výhody využitia BI v riadení podniku.