Environmentálne vzdelávanie ako súčasť vzdelávacieho procesu - Urblíková, Daniela
Význam vzdelania a vzdelávania. Celoživotné vzdelávanie. Aplikovaný výskum na Podnikovohospodárskej fakulte EU v Košiciach.