Finančné riadenie neziskových organizácií - Vaceková, Gabriela
Nástroje finančného manažmentu a kontrolingu bežne využívané v ziskovom sektore v podmienkach neziskového sektora. Finančné riadenie, ktoré pomôže podporiť finančnú stabilitu a udržateľnosť neziskových organizácií v podmienkach Slovenskej republiky.