Ekonomická kríza a jej vplyv na energetickú bezpečnosť EÚ - Baláž, Peter
Energetická bezpečnosť a jej väzba na konkurencieschopnosť EÚ. Meniaca sa strategická pozícia ropy a jej vplyv na medzinárodný trh. Situácia na trhoch s energiami.