Princípy spoločenskej zodpovednosti v produktovej politike - Košútová, Tatiana, 1962-
Aplikácia princípov spoločenskej zodpovednosti na trhu produktov. Pojmy zodpovednosť, transparentnosť, etické správanie, rešepektovanie záujmov zainteresovaných strán, rešpektovanie právneho štátu a rešpektovanie medzinárodných noriem správania sa.