Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní - Lacková, Alica
Analýza súčasnej úrovne bezpečnosti a kvality potravín v spoločnom stravovaní na Slovensku komparáciou zistených poznatkov z usutočnenej kontroly potravín v zariadeniach spoločného stravovania orgánmi verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v rokoch 2008 až 2010.