Pohľad na zvládnutie nových trendov a postupov v procesnom manažmente výroby a logistiky - Dupaľ, Andrej
Autor sa v príspevku zameral na získavanie, hodnotenie a zvládnutie nových trendov a postupov v procesnom manažmente výroby a logistiky. Prezentuje pohľad na procesný manažment, rozvoj procesov a ich zdokonaľovanie, súvzťažnosti manažmentu výroby a logistiky z pohľadu procesného prístupu, metodologické aspekty procesného manažmentu (integrácie) v logistickom riadení podniku.