Determinanty lokality v tvorbe konkurenčnej výhody v medzinárodnom podnikaní: kritická analýza koncepcie M. Portera - Lesáková, Dagmar, 1949-
Porterov model diamantu konkurenčnej výhody. Porterov model diamantu v tvorbe konkurenčnej výhody v medzinárodnom podnikaní. Kritická analýza chápania atribútov lokality v modeli diamantu konkurenčnej výhody M. Portera.