Využívanie sponzoringu ako možnosti získavania finančných prostriedkov pre verejné knižnice - Lipianska, Júlia
Knižnice a ich úloha v spoločnosti. Sponzoring a jeho podstata. Sponzoring ako súčasť marketingovej komunikácie. Realizácia sponzoringu.