Sustainability as a tool for increasing competitiveness - Štefaňák, Peter
Udržateľnosť ako priorita. Prehľad najúspešnejších medzinárodných spoločností využívajúcich udržateľný rozvoj podľa indexu Dow Jones. Stratégie udržateľnosti rozvoja na zabezpečenie konkurencieschopnosti.