Skupinová diskusia o zodpovednosti - Vokounová, Dana, 1962-
Metódy a techniky kvalitatívneho prieskumu. Ich silné a slabé stránky. Výsledky dvoch skupinových diskusií, ktorých cieľom bolo odhaliť, ako študenti vnímajú pojem zodpovednosti a ako sa v tejto súvislosti správajú vo svojom bežnom živote.