Nehmotný zdroj - intelektuálny kapitál - Gubová, Klaudia, 1986-
Vymedzenie podstaty znalostného manažmentu. Súčasný stav znalostného manažmentu. Technológie, ktoré ovplyvňujú znalostný manažment. Organizácie si uvedomujú, že intelektuálny kapitál a firemné vedomosti sú cenným aktívom, ktoré možno spravovať rovnako efektívne ako fyzický majetok za účelom zlepšenia výkonu. Ťažisko riadenia znalostí je prepojenie ľudí, procesov a technológií pre využitie firemných znalostí. Znalostní manažéri budú hrať zásadnú úlohu pri vytváraní týchto spojení.