Procesné inovácie ako významná časť environmentálne orientovaných inovácií - Molnár, Pavol
Manažment environmentálne orientovaných inovačných aktivít a trvalo udržateľný rozvoj. Deklarácie o životnom prostredí. Ukazovatele environmentálnych inovácií, environmentálne hodnotenie. Algoritmus merania environmentálnych procesných postupov.