Procesný manažment a manažment kvality - súvislosti a procesný model v riadení kvality - Mošať, Miroslav
Procesný manažment je neoddeliteľnou súčasťou manažmentu kvality. Procesný manažment je doplňujúcou koncepciou, prístupom, ktorý jasne stanovuje zodpovednosti, zdroje, parametre potrebné pri zabezpečovaní kvality výrobkov a spokojnosti zákazníkov. Procesný manažment predstavuje bázu, na ktorej funguje efektívny manažment kvality. Procesy riadime na základe ich atribútov a parametrov, ktorými môže byť aj aspekt kvality.