Procesný manažment v rozvoji podnikov na Slovensku so zreteľom na personálne aspekty - Oško, Pavol
Objasnenie podstaty procesného riadenia a poukázanie na prekážky, s ktorými sa pri implementácií v podniku možno stretnúť. Kritické miesta, na ktoré by sa vedenie podniku malo zamerať, či už pri implementácii alebo neustálom zlepšovaní procesného riadenia.