Súvislosti vývoja trhu práce, výdavkov na sociálnu ochranu a výdavkov na aktívne politiky trhu práce (medzinárodné porovnanie) - Košta, Ján
Analýza súvislostí medzi vývojom trhu práce, výdavkami na sociálnu ochranu a výdavkami na aktívnu politiku trhu práce. Úroveň miezd a zdanenia nákladov práce na Slovensku a v nových krajinách EÚ.