Odmeňovanie pracovníkov vnútropodnikových profit-centier podľa koeficientov pracovnej účasti (KPÚ) - Rakovská, Júlia, 1972-
Vnútropodnikové riadenie musí zabezpečovať, aby si každý pracovník uvedomoval svoju úlohu v podniku a súčasne aby jeho zárobok zodpovedal výsledkom jeho práce. Metódy nových foriem práce a odmeňovania. Kolektívne odmeňovanie podľa koeficientov pracovnej účasti.