Manažment technologických procesov v rozvoji podnikov na Slovensku - Lovíšková, Jana
Vývoj, problematika a špecifiká manažmentu technologických procesov. Manažment technologických procesov v súvislosti s rozvojom a zvýšením konkurencieschopnosti podnikov na Slovensku.