Trh práce si vyžiada odborníkov - Sadloňová, Petronela
Prognózy pre rok 2012 - spomalenie rastu ekonomiky Slovenska, trh práce bude stagnovať. Hlavným ťahúňom ekonomiky zostane priemysel. Automobilový priemysel, trainee programy, talent manažment. Plány výroby.