Spotreba v cestovnom ruchu na Slovensku v období globálnej hospodárskej krízy - Hudáčková, Lucia
Spotreba v cestovnom ruchu na základe štatistiky rodinných účtov. Štruktúra hrubých peňažných výdavkov v cestovnom ruchu (2008-2010). Spotreba v zahraničnom cestovnom ruchu. Vývoj devízových príjmov a výdavkov zahraničného cestovného ruchu na Slovensku. Spotreba v organizovanom cestovnom ruchu na Slovensku. Spotreba služieb ubytovacích zariadení v SR. Spotreba v obchodnom cestovnom ruchu.