Význam vína v ponuke pohostinských zariadení - Linderová, Ivica
Zvýšenie kvality a ponuky slovenských vín za posledné desaťročie. Somelier a jeho úloha v pohostinskom zariadení. Zážitok a víno v pohostinských službách. Zážitková gastronómia. Vínne cesty na Slovensku.