Multiplikačný efekt investícií do cestovného ruchu na príklade okresu Liptovský Mikuláš - Piteková, Jana
Vplyv investície v cestovnom ruchu do výstavby akvaparku Tatralandia Resort v Liptovskom Mikuláši na ekonomický rozvoj okresu Liptovský Mikuláš. Výška investičných nákladov. Počet lôžok a počet prenocovaní v ubytovacích zariadeniach v okrese Liptovský Mikuláš (2003-2010). Tržby za vlastné výkony v Žilinskom kraji. Výpočet koeficienta investičného multiplikátora.