Púť Albánska a jeho ľudu k vyspelej demokratickej spoločnosti - Letková, Jana
Historicko-politický vývoj Albánska. Jazyk, charakteristika obyvateľstva. Ľudia, kultúra a obraz krajiny. Albánsko po roku 2000 nastúpilo na cestu demokracie a trhového hospodárstva.