Potravinové právo: vývoj, současnost a souvislosti - Mráčková, Jitka
Historická tradícia právnych predpisov v oblasti potravín. Európske potravinové právo. Zákonná úprava v oblasti potravín v Českej republike. Štátny dozor a sankcie. Bezpečnosť a kvalita potravín a správanie českých spotrebiteľov.