Korupce po roce 1989 na Slovensku - Otáhal, Tomáš
Situácia v oblasti korupcie na začiatku transformácie Slovenska. Korupcia v čase normalizácie. Korupcia do roku 1992. Privatizácia štátneho vlastníctva. Korupcia na Slovensku od roku 1993 do roku 1998. Protikorupčný program v kontexte empirických ukazovateľov korupcie.