Prieskum potvrdil spiaci potenciál IT v logistike - Smíšek, Jaroslav
Prieskum spoločnosti CCV Informační systémy v spolupráci s odbornými magazínmi Systémy Logistiky a Zboží a prodej uskutočnený v priebehu septembra a októbra 2011. Prieskum zameraný na skladové potreby, logistické procesy a využívanie IT v logistike rýchloobrátkového tovaru. Využívanie softvéru pre skladové hospodárstvo. Využitie EDI (Electronic data interchange) pre elektronickú výmenu logistických dokladov. Aké sú najväčšie bolesti logistikov.