EDI výhľad - viac správ, partnerov a integrácie - Kotyk, Václav
Elektronická komunikácia v štandardizovanej EDI podobe. Viac partnerov a širšie využitie EDI správ. Prvé projekty s využitím SSCC kódov v EDI komunikácii. EDI 2.0 a softvér ako služba.