Politiky výskumu a vývoja v nových členských štátoch Európskej únie - Baláž, Vladimír
Hlavné témy politík výskumu a vývoja v nových členských štátoch. Financovcanie výskumu a vývoja. Podpora výskumu a vývoja vo verejnom sektore. Podpora výskumu a vývoja v súkromnom sektore. Koordinácia a cielenie politík výskumu a vývoja. Stratégie internacionalizácie výskumu a vývoja. Cielenie politík výskumu a vývoja.