Stimulačné efekty fiškálnych politík v európskych konvergujúcich ekonomikách - Mirdala, Rajmund
Prehľad štúdií o pôsobení fiškálnej politiky. Analýza pôsobenia fiškálnych politík v európskych konvergujúcich krajinách na reálny output v období pred zhoršením ekonomických a fiškálnych ukazovateľov v dôsledku hospodárskej krízy. Ekonometrický model.