Nároky zamestnávateľských subjektov na absolventov kvalifikačná pripravenosť pre prax - Matulčíková, Marta, 1964-
Skúmanie potrieb trhu práce vo vzťahu k realizácii školského vzdelávania. Nároky zamestnávateľských subjektov na kvalifikáciu a požiadavky na kompetencie či výkon práce. Charakteristika základných skupín nárokov zamestnávateľov.