Zhrnutie tradičného nákladového modelu a jeho nákladových metód v klasickom manažérskom účtovníctve a úvod do manažérskych systémov riadenia nákladov - Petřík, Tomáš
Zhrnutie tradičných nákladových techník a postupov tradičných nákladových modelov a klasického manažérskeho účtovníctva. Vývoj súčasných manažérskych nákladových, riadiacich a hodnotiacich systémov výkonnosti a ich koexistencia s manažérskou koncepciou ABC/ABM. Manažérske systémy riadenia nákladov (MSRN-1). Manažérske systémy riadenia nákladov (MSRN-2).