Peter Benkovič: "Od povedaného k urobenému je veľmi ďaleko" - Bleyová, Dagmar
S Petrom Benkovičom, partnerom spoločnosti Maxman Consultants, s. r. o., v rozhovore o budúcnosti koučingu pre manažérov a podnikateľov. Najefektívnejší spôsob ako rozvíjať manažéra.