Stratégia projektovo orientovanej podpory regionálneho rozvoja Slovenskej republiky (kritická analýza) - Šipikal, Miroslav, 1976-
Súčasný stav efektívnosti využívania stratégie projektovo orientovanej podpory regionálneho rozvoja. Kľúčové problémy, ktoré pri tejto forme podpory rozvoja nastávajú. Prípadová štúdia Banskobystrického regiónu.