CF ROI verzus vnútorná miera výnosnosti investícií? - Nagy, Ladislav
Medzi relatívne nové metódy hodnotenia finančnej výkonnosti podniku patrí aj ukazovateľ CFROI - cash flow rentabilita investícií (Cash flow return on investment). Ukazovateľ CFROI je schopný stanoviť mieru hodnoty nezávisle od veľkosti podniku a odvetvia. Je založený na princípe vnútornej miery výnosnosti. Výhody tohto ukazovateľa. Praktický príklad.