Staré témy, nová generácia - Nováková, Mária
Pochopenie generácií, ktoré môže pomôcť manažérom v zefektívnení prístupov vo všetkom, čo práca s ľuďmi prináša. Najpočetnejšia skupina populácie na trhu práce. Rozdelenie generácií podľa obdobia, v ktorom sa narodili.