Eva Jedličková: "Aj vedenie neziskovej organizácie vyžaduje podnikateľský prístup" - Bleyová, Dagmar
Rozhovor s Evou Jedličkovou, prezidentkou Českej asociácie koučov (ČAKO), o poslaní tejto organizácie, propagácii koučovania ako rozvojového nástroja koučovania, kvalite a profesionalite koučov.