Vyčerpávajú vás tradičné metódy projektového riadenia? - Bleyová, Dagmar
Princíp, možnosti a využitie metódy Scrum-u, k vyššej a samostatnejšej aktivite, ktorá znižuje riziko zlyhania projektu. Zoradenie priorít (v terminológii Scrum-u "Product backlog - zoznam objednávok produktu").