[Modeli provedenia denežno-kreditnoj politiki v usloviach finansovoj globalizacii: opyt Rosii i stran Centraľnoj i Vostočnoj Evropy] - Gonda, Vladimír
Recenzia na publikáciu, ktorej ambíciou je ukázať, ako finančná globalizácia pôsobila na národné ekonomiky krajín SVE a ako sa menová politika týchto krajín pokúšala reagovať na nové výzvy.