[Mezinárodní obchodní operace] - Baláž, Peter
Recenzia na publikáciu, ktorá oboznamuje odbornú verejnosť so základnými problémami, ktoré musia v súčasnosti exportéri a importéri riešiť nielen v obchode s hmotnými statkami, ale aj v ostatných formách hospodárskej spolupráce so zahraničím, ako aj so spôsobmi ich vecného riešenia.