Nové daňové priznanie k dani z pridanej hodnoty - Rybánsky, Ľudovít
Ministerstvo financií Slovenskej republiky pripravilo a vydalo opatrenie MF SR č. MF/23118/2011-73, ktorým sa ustanovuje vzor daňového priznania k dani z pridanej hodnoty. Nový vzor daňového priznania.