Účtovanie tržieb realizovaných prostredníctvom platobných terminálov - Lajoš, Branislav
Podnikateľské subjekty vykonávajú predaj svojich výrobkov, služieb a tovarov prostredníctvom hotovostných a bezhotovostných platieb prostredníctvom POS terminálov - point-of-sales terminal. Samotné účtovanie tržieb, ktoré sú realizované pomocou platobných kariet nie je možné oddeliť od platieb realizovaných v hotovosti. Ilustračné príklady.